Elmadağ ‘da Şehitler Derneği Binası”

Elmadağ Belediyesi tarafından yaptırılan ``Şehitler Derneği``Binası törenle hizmete açıldı.

Belediye Haberleri 30.08.2013 17:44:32 0
Elmadağ ‘da Şehitler Derneği Binası”

Elmadağ Belediyesi tarafından yaptırılan ``Şehitler Derneği``Binası törenle hizmete açıldı.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’in talimatı ile Belediye Fen İşleri Müdürlüğü inşaat Ekiplerince yapılan Elmadağ Şehitler Derneği Dernek Binasının  açılışına; Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, İlçe Belediye Başkanı Gazi Şahin, İlçe Garnizon Komutanı Ahmet Keleşoğlu, İlçe Daire amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Okul Müdürleri, Elmadağ Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Elmadağ Şehitler Derneği  Üyeleri katıldı.

 

Elmadağ Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin’den, mevcut dernek binalarının yetersiz olduğunu ve bu konuda destek beklediklerini iletmesi üzerine, Başkan Şahin ,yeni bir dernek binası yapılması için ilgililere talimat verdi. Talimat sonrası Belediye Ekipleri tarafından tamamlanan yeni dernek binasının açılışı yapılarak,  anahtarı Dernek Başkanı Ahmet Gündem’e 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda teslim edildi.

 

50 m2 büyüklüğünde, içerisinde toplantı odası, misafir odası, mutfağı ve lavabosu olan dernek binasına engelliler için de rampa yapılması unutulmadı. Vatanı için canını feda eden aziz şehitlerin fotoğrafları da dernek binasında yerlerini aldı. Çevre düzenlemesi çalışmaları sonucu, çiçekler ve ağaçlar ile yeşil bir görüntü oluşturan, kış şartlarına karşı da ısı yatılım ile korunan Şehitler Derneği, Şehit ailelerinin hizmetine sunuldu.

Açılışta konuşma yapan Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Vatanı, milleti uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimizin, bizlere emanet ettiği ailelerinin isteklerini yerine getirmenin onurunu yaşıyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor bu vesile ile de Ülkemizin, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum .”dedi

Dernek Başkanı Gündem’den Başkan Gazi Şahin’e Teşekkür.

Bu yeni binadan önce yine Başkan Gazi Şahin tarafından tedarik edilen binada dernek bürolarını açtıklarını belirten Elmadağ Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Dernek Başkanı Ahmet Gündem; “ Bizlere bu güzel binayı yaptırarak, her zaman yanımızda olduğunu gösteren Belediye Başkanımız Sayın Gazi Şahin’e hem şahsım hem ise derneğimin adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/ELMADAĞ


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39